Реальні історії з реального життя!

Дата: 20.08.2024 14:43
Кількість переглядів: 62

Фото без опису       Учасник бойових дій, ветеран війни, Сергій Скорик проходив військову службу з 2014 року. За сімейних обставин розірвав контракт у 2021 році та пішов працювати на підприємство, яке займається виробництвом електричного та електронного устаткування для автотранспортних засобів, оскільки мав спеціальність інженера-програміста.

Але недовго там довелось працювати. У перший день повномасштабного вторгнення Сергій став на захист своєї країни. Спочатку був зарахований до сил територіальної оборони, а пізніше Збройних Сил України, де на посаді стрільця-кулементника виконував надскладні та важливі завдання.

Наприкінцікінці 2023 року прийшов в Золотоніську філію Черкаського обласного центру зайнятості, щоб знайти якусь роботи, бо одному виховувати неповнолітню дитину складно. І вже у січні 2024 року за направленням служби зайнятості був працевлаштований до КП «Золотоніське видавничо-поліграфічне підприємство» налагоджувальником устаткування.

У роботодавця за даною посадою було мобілізовано працівника і їм було надзвичайно складно підтримувати безперебійну роботу копіювальної та розмножувальної техніки. Прийшовши на співбесіду, Сергій своєю виправкою військовослужбовця та толерантністю у спілкуванні, дуже зацікавив роботодавця.

Мудра керівниця Оксана Баранник відчула дисциплінованість та порядність працівника, а дізнавшись про його вищу технічну освіту відразу прийняла рішення.

-Він людина свого слова. Таких зараз мало. А до того він виявився класним фахівцем: відремонтував всі механізми та устаткування, які були несправні на той час: прес, машину для точіння ножів і продовжує працювати на різальному верстаті. Роботою задоволений і не пожалкував ні разу, що працевлаштувався саме сюди, - говорить керівниця

      А служба зайнятості, в свою чергу, запропонувала роботодавцю скористатися послугою отримання компенсації за працевлаштування безробітного в статусі учасника бойових дій, і на цей час відшкодовує роботодавцю 50 відсотків фактичних витрат на оплату праці працівника.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень