РОБОТА НАД АЛЕЄЮ СЛАВИ НА ЗАВЕРШАЛЬНОМУ ЕТАПІ

Дата: 09.09.2024 12:38
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Алея Слави  у кожному місті чи селі має щодня всім нам нагадувати, якою страшною та жорстокою є ціна нашої незалежності. Проходячи чи проїжджаючи повз, маємо цінувати тих, хто дозволив нам зустрічати ранки вдома.

 У Гельмязівській  громаді вже 18 воїнів віддали своє життя, захищаючи незалежність України на фронті. Їхні імена увіковічнимо на Алеї Слави.

 Робота над Алеєю триває з березня цього року, включаючи обговорення, проєктування та безпосереднє втілення. Було проведено хвилюючу зустріч з родинами загиблих захисників, громадські слухання з жителями громади щодо облаштування Алеї, засідання  робочої групи.

 Разом з начальниками відділів розробили проєктну документацію та працювали над ескізами банерів. Дослухалися до порад та зауважень рідних, ретельно вносили зміни й коригування, долали усі труднощі, і як результат, майже завершили реалізацію надважливого для громади проєкту «Алея Слави».

 Наразі в центрі села робітники встановлюють металеві каркаси, на яких згодом розмістять портрети військових, які віддали свої життя за незалежність України, починаючи з 2014 року і дотепер. Виготовлення пам'ятних банерів на етапі завершення.

   Дякуємо кожному члену родини наших захисників за вашу допомогу. Ми з вами  радились щодо світлин воїнів та інформації, яка буде розміщена на плакатах, вибирали кращий варіант.

 Після завершення всіх робіт  відбудеться освячення Алеї Слави загиблих Героїв та офіційне відкриття.

  Всі разом ми хочемо єдиного — Перемоги, яка принесе нам мир. Тримаймося разом. Будьмо гідними пам’яті полеглих і подвигів живих! Вічна слава полеглим захисникам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень