Підсумки діяльності Золотоніської міськрайонної філії Черкаського ОЦЗ 2020 року

Дата: 26.01.2021 23:17
Кількість переглядів: 423

Протягом  2020 року на обліку в Золотоніській міськрайонній філії Черкаського обласного центру зайнятості перебувало 2482  безробітних, з них в звітному періоді зареєстровано 1654 безробітних , що на 5%  більше ніж відповідному періоді минулого року.  В професійно-кваліфікаційному  складі безробітних переважну більшість складають особи, що мають робітничі професії (продавці-консультанти, касири, оператори виробничої дільниці, слюсарі –ремонтники , водії автотранспортних засобів ).

На сьогодні на обліку в міськрайонній філії перебуває 1106 осіб , що мають статус  безробітного .

За направленням філії були працевлаштовані  738  безробітних,  ;  12 осіб  отримали компенсацію  ЄСВ, 193 безробітних проходили професійне навчання на замовлення роботодавця та 78 осіб прийняли участь  в громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Протягом звітного періоду від роботодавців регіону  надійшло 1342   одиниці вакансії , 1054 було укомплектовано за сприянням служби зайнятості.

На сьогоднішній день є потреба роботодавців за такими  професіями та спеціальностями як тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів, слюсар-ремонтник, слюсар з механоскладальних робіт, оператор виробничої дільниці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень