Звільнення - не вирок. Доступ до безкоштовних навчальних програм.

Дата: 25.02.2021 23:38
Кількість переглядів: 1648

Фото без опису

Звільнення – не вирок

Звільнення.. Хоч раз у життя з цією неприємною ситуацією стикалася кожна людина. Але звільнення також можна розглядати як нову можливість для особистісного  зростання, адже ми ніколи не зможемо випробувати щось нове, якщо не позбудемося від старого! Головне -  наше відношення та готовність до змін. В умовах планового вивільнення працівників у зв’язку із скорочення чисельності (штату) працівників Золотоніська міськрайонна філія Черкаського обласного  центру зайнятості інформує щодо послуг, якими зможуть скористатися особи, які звернуться за пошуком роботи до служби зайнятості:

 

  • пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні;
  • професійна підготовка або перепідготовка, підвищення кваліфікації у професійно- технічних та вищих навчальних закладах, у тому числі в Центрах професійно-технічної освітии Державної служби зайнятості;
  • профорієнтація;
  • Інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням;
  • Надання ваучера для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян шляхом перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями для пріоритетних  видів економічної діяльності.

Золотоніська міськрайонна філія Черкаського ОЦЗ також інформує про наявність вільних робочих місць на підприємствах міста та району і актуальну потребу в працівниках за посадами: контролер якості, майстер зміни, економіст, лікар та фельдшер ветеринарної медицини, оператор виробничої дільниці, трактористи, водії автотранспортних засобів, офіціанти, кухарі, покоївка, оператор машинного  доїння. Також для осіб з обмеженими можливостями за посадами: слюсар-ремонтник, підсобний робітник, перукар.

Державна служба зайнятості завжди була новатором в сфері надання послуг. Не виняток, що і зараз вона активно запроваджує новітні технології. Нині активно використовуються такі електронні сервіси як «Електронна черга», «Електронний кабінет шукача роботи». Також є можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації у дистанційному форматі завдяки Платформі з професійної орієнтації та розвитку кар'єри ДСЗ.

За детальною інформацією звертатися за адресою: м. Золотоноша, вул. Обухова, 52, контактний телефон (04737) 5-21-26


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень