Невакциновані та молоді: у реанімаціях Києва більшає важких хворих зі штамом Дельта

Дата: 29.07.2021 10:18
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

За словами директорки Олександрівської лікарні Людмили Антоненко, стан хворих з Дельтою стрімко погіршується вже за 2 – 3 дні. У медичному закладі у них спостерігають критичне падіння сатурації до 45.

Підтвердити інфікування всіх пацієнтів саме індійським штамом неможливо. Однак у лікарні не сумніваються, що вони підхопили саме варіант Дельта, оскільки хвороба протікає занадто типово.

Швидкі привозять молодих та невакцинованих

  • За словами чиновниці, наразі до лікарні у важкому стані госпіталізують набагато молодших людей, аніж у попередні хвилі пандемії.
  • Наразі у реманімації з підтвердженим інфікуванням на штам Дельта COVID-19 перебувають хворі 34 та 44 років. Помер від хвороби 53-річний чоловік.
  • Вчора до реанімації привезли молодого киянина з сатурацією 45. Офіційного підтвердження, що у нього Дельта, наразі немає. Але Антоненко каже, що клінічна картина дуже подібна.

За останній тиждень, та навіть за останню добу, до лікарні привозять хворих молодого віку, й одразу у важкому стані – вони потребують перебування в реанімації і на неінвазивній вентиляції легень. Також є пацієнти, які спершу спостерігаються кілька діб в лікарні, а згодом у них виникає дихальна недостатність і їх переводять в реанімацію,
– підкреслила директорка Олександрівської лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень