Скайп-конференція з новоствореними ОТГ

Дата: 26.01.2021 23:18
Кількість переглядів: 616

З метою наближення соціальних послуг до клієнтів, створення системи оперативного і безперешкодного реагування на потреби жителів новостворених об’єднаних територіальних громад, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Золотоніської МРФЧОЦЗ Кириченко Світлана та профконсультант Філії Калініченко Надія провели скайп-конференцію з представниками шести ОТГ (Новодмитрівська, Золотоніська, Зорівська, Гельмязівська, Піщанська, Вознесенська)

В ході зустрічі були обговорені питання щодо проведення  інформаційно-роз’яснювальної роботи  серед населення та роботодавців, можливості створення нових робочих місць, зайнятості сільського населення, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, професійного навчання громадян, у тому числі за сприянням служби зайнятості, розвитку підприємницької ініціативи серед членів ОТГ та надання соціальних послуг населенню безпосередньо на території громад.

Одним із актуальних питань, яке обговорювалось при зустрічі було питання щодо легалізації зайнятості населення громади. Було відзначено, що саме легалізація робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення. «Основним джерелом наповнення бюджету громади є податок на доходи фізичних осіб, тому на сьогодні для нас дуже важливо,  щоб кожна людина, яка працює була оформлена на законних підставах, а заробітна плата виплачувалася не «в конвертах», - наголосила Світлана Кириченко.

Профконсультант Надія Калініченко наголосила, що служба зайнятості є сервісною установою, виконує соціальну функцію, надаючи допомогу людям і завжди відкрита до співпраці. На сьогодні служба зайнятості пропонує широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, запроваджено нові механізми самопрезентації як роботодавців, так і шукачів роботи, в режимі он-лайн.

В результаті проведених зустрічей було узгоджено графіки відвідування фахівцями Золотоніської міськрайонної філії об’єднаних територіальних громад протягом 2021 року та підписання «Угоди про співпрацю»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень