31 березня 2021 року о 9:00 год

Дата: 30.03.2021 09:37
Кількість переглядів: 421

Запрошуємо депутатів сільської ради, членів виконавчого комітету, жителів с. Гельмязів , керівників та працівників підприємств, установ  та організацій  взяти активну участь у загальносільському заході щодо благоустрою території с. Гельмязів

***

3 31 березня 2021 по 30 квітня 2021 року оголошується місячник з благоустрою

 населених пунктів

Гельмязівської сільської територіальної громади.

Відповідно до розпорядження сільського голови від 30.03.2021 року №40 «Про заходи щодо проведення місячника по благоустрою населених пунктів Гельмязівської сільської    територіальної  громади та з  метою покращення стану довкілля, упорядкування, озеленення та благоустрою населених пунктів сільська рада закликає жителів громади привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки міського транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, сквери, території установ та підприємств, зони відпочинку.

      Кожен мешканець Гельмязівської СТГ має змогу долучитись до щорічного місячника з благоустрою. Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному  селу необхідно витратити зовсім не багато часу. Для цього потрібно організувати прибирання на власному подвір’ї, біля  будинку та вулиць. Разом із родиною та сусідами висадити дерева, декоративні кущі та квіти.

     Необхідно пам’ятати, що про природу та чистоту довкілля повинна дбати не тільки держава, але й кожна людина!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень