Перше засідання Робочої групи

Дата: 13.04.2021 08:57
Кількість переглядів: 578

    Стратегічне планування розвитку вже тривалий час застосовується в Україні, але досі воно давало позитивний результат переважно у великих містах, які мали відповідні для цього людські та матеріальні ресурси.

    Стратегія розвитку громади є саме тим документом, на основі якого буде здійснюватися подальше планування життя громади та дозволить скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання системних змін у всіх сферах суспільного життя.

    12 квітня 2021 року у Гельмязівській сільській раді відбулося перше засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку громади.

Основні питання, що були розглянуті на засіданні:

  1. Визначення пріоритетності проблем населених пунктів, які увійшли до Гельмязівської СТГ.
  2. Ідентифікування потенціалу для розвитку Гельмязівської СТГ.
  3. Визначення джерела ресурсного забезпечення для вирішення пріоритетних проблем.
  4. Налагодження ефективної комунікації між місцевим самоврядуванням і мешканцями громади.

    Для написання ефективної Стратегії розвитку потрібні цікаві, але реальні ідеї  для втілення, і це повинні бути пропозиції від мешканців нашої громади.

    З метою залучення громадськості до процесу написання Стратегії розвитку просимо надсилати свої ідеї чи побажання на електронну адресу Гельмязівської сільської ради gelmyazivsr@ukr.net (в темі листа вказати "стратегія розвитку") або приносити у письмовому варіанті в сільську раду (приймальня сільського голови, старостам сіл). Пропозиції приймаються до 15 травня 2021 року.

    Робота над розробкою Стратегії триватиме і надалі. Наступне засідання робочої групи буде в травні або червні 2021 року. Слідкуйте за новинами. Чекаємо на ваші пропозиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень