До уваги жителів Гельмязівської сільської територіальної громади, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС!!!

Дата: 19.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 1424

Відділом праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Гельмязівської сільської ради постійно приділяється належна увага соціальному захисту учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та осіб, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Одним з таких напрямків є безоплатне забезпеченням ліками за рецептами лікарів та безоплатне зубопротезування громадян, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

      Право на пільгове медичне забезпечення мають особи, які   віднесені до І, ІІ  категорії  у відповідності до Закону України ,,Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, постанов КМУ: від 17.08.1998 року №1303 ,,Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» із змінами та доповненнями, постанови КМУ від 17.10.2008 року № 955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення» із змінами та доповненнями, постанови КМУ від 02.07.2014 року №240 “Питання декларування зміни оптово-відпускних цін на лікарські засоби” із змінами та доповненнями.

       Крім цього право на безоплатний відпуск ліків та безоплатне протезування можуть мати і особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та віднесені до 3 категорії, і діти,  постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, при пред’явленні довідки щодо права на отримання  соціальної пільги, виданої відділом з питань призначення та виплат соціальної допомоги та наданні інших видів соціальної підтримки населенню  Управлінням соціального захисту населення Золотоніської РДА Черкаської області (м. Золотоноша, вул. Благовіщенська, будинок 2)  за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

За  детальною інформацією звертайтесь до своїх сімейних лікарів!!!

                                                                                                          

Начальник відділу праці та                                         

соціального захисту населення                                                                                Оксана ДЕМИДЕНКО 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень