Щодо благоустрою

Дата: 04.08.2021 10:19
Кількість переглядів: 277

Уповноважені особи виконавчого комітету, відділу житлово-комунального господарства Гельмязівської сільської ради запровадили проведення рейдів щодо обстеження благоустрою сіл та селищ нашої громади.

Так, 3 серпня у Гельмязові обстежили благоустрій вулиць Троїцької, Горєлова, Гайдара, Воропая, Корольова. Вручено 9 попереджень мешканцям цих вулиць та зобов'язали громадян обкосити бур'яни біля дворів, випиляти чагарники, прибрати будівельні матеріали, техніку, яка вийшла з ладу та інший мотлох з місць загального користування. Попередження передали і керівникам установ, керівництву місцевого господарства. Так, на орендованій ділянці землі неодноразово виникали пожежі через забур'яненість території, яка сягає понад 2 метри! Через безгосподарність сусіда-підприємця, що накопичував купи сіна та соломи на чужій території, стихійного сміттєзвалища, яке завели на тій же ділянці землі, нашим пожежникам і районним ледь вдалося загасити вогонь! Що стало причиною пожежі, яка мало не перекинулася на житлові будинки минулого тижня розслідують відповідні інспекції та винесуть свій вердикт винним.

Якщо приписи та прохання уповноважених осіб виконкому Гельмязівської сільської ради громадяни проігнорують, відносно порушників благоустрою села будуть складені адмінматеріали. Після розгляду адмінсправ кожному доведеться сплатити штраф від 340 до 1360 гривень.

Але, МИ ПЕРЕКОНАНІ, що гельмязівці хочуть і можуть жити в чистому і доглянутому селі!

Рейди, щодо обстеження благоустрою сіл і селищ Гельмязівської громади будуть проводитися регулярно - 2 рази на тиждень (вівторок та четвер).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень