Земельний аукціон в Гельмязівській громаді - ВІДМІНЯЄТЬСЯ!

Дата: 05.08.2021 17:54
Кількість переглядів: 614

   Голова Гельмязівської територіальної громади Іван Миколайович Тітаренко, зважаючи на численні скарги претендентів на участь в земельному аукціоні щодо неможливості внесення реєстраційного внеску через помилку в реквізитах на офіційному сайті Держгеокадастру України та закінченні терміну реєстрації для участі у торгах,

             І Н І Ц І Ю В А В  скасування земельного аукціону.

   Сільського голову підтримали депутати Гельмязівської сільської ради. Юридичний супровід та підтримку правомірності скасування земельних торгів надали фахівці обласного юридичного центру,які обслуговують Гельмязівську громаду.

  • Земельні торги у нас завжди проходили відкрито та прозоро, - наголосив сільський голова Іван Тітаренко, - дуже хочу зняти зайву напругу в конкретній конфліктній ситуації. Тому й відстоюю свою чітку позицію щодо чесних та прозорих дій органів місцевого самоврядування. З вдячністю приймаю активність наших сільських депутатів щодо суспільного контролю над діяльністю органів місцевої влади з метою протистояння тіньовим політичним явищам та корупційним процесам.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень