навчальний курс «Захист персональних даних»

Дата: 17.12.2021 14:23
Кількість переглядів: 2509

Уповноваженим та Офісом Ради Європи в Україні у рамках реалізації спільного проєкту «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом задля посилення операційної спроможності Омбудсмана у захисті прав людини» (далі – Проєкт) у частині захисту персональних даних здійснюються активні заходи щодо просвітницької діяльності.

Фахівцями Секретаріату Уповноваженого спільно з Проєктом розроблено навчальний курс «Захист персональних даних», який розміщено на платформі студії онлайн-освіти EdEra за посиланням: URL:https://study.edera.com/uk/courses/course/371.

Курс складається з двох модулів – базового та спеціального, серед яких останній орієнтовано на державних службовців, що працюють з персональними даними. Слухачі курсу «Захист персональних даних» отримують сертифікат про підвищення кваліфікації.

Курс укладено відповідно до положень вітчизняних та міжнародних нормативних документів, зокрема Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297 та Конвенції Ради Європи «Про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних» та Загального регламенту ЄС про захист даних.

Цим листом інформуємо про старт інформаційної кампанії щодо захисту персональних даних осіб, серед основних завдань якої є популяризація та поширення зазначеного навчального курсу, а також залучення до його проходження державних службовців, що працюють з даними у якості підвищення кваліфікації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень