Затримка у виплаті допомог

Дата: 14.01.2022 16:59
Кількість переглядів: 313

ЗОЛОТОНІСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

вулиця Благовіщенська, 2,  м. Золотоноша,  Черкаська область,  19700

тел. (04737) 2-14-75,  E-mail: rupszn@zolo.ck.uarupsznzolo@ukr.net

код ЄДРПОУ 03195843

_____________________________________________________________________________

14.01.2022 № 01-10/49

 

                                                                                  Голові територіальної громади

 

Управління соціального захисту населення Золотоніської районної державної адміністрації для зменшення соціальної напруги в районі, просить вас проінформувати жителів населених пунктів вашої громади щодо термінів виплати допомог, пільг та субсидій у грудні 2021року та січні 2022 року.

28.12.2021року здійснена виплата коштів отримувачам пільг і житлових субсидій у грошовій готівковій формі за грудень 2021 року та здійснено зарахування уповноваженими банками на особові рахунки клієнтів.  Доставка коштів отримувачам пільг та субсидій через поштові відділення,   здійснюється  відповідно до їх графіку виплат.

29.12.2021 року здійснено виплату частини допомог за січень 2022 року. Жителі колишніх Драбівського та Чорнобаївського районів отримали виплати таких допомог: при народженні дитини, державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю. Жителі Золотоніського району, що є клієнтами АТ "Ощадбанк", отримали виплати таких допомог: при народженні дитини, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла пенсійного віку, але не набула права на пенсію, а також жителі Золотоніського району, які є клієнтами КБ "Приватбанк" - виплату державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю.  

         Станом на сьогодні  надійшли кошти на виплату іншої частини допомог за січень 2022 року. Кошти будуть зараховані банками на особові рахунки отримувачів 18.01.2022.  

         Нагадуємо, що виплати здійснюються в терміни, визначені законодавством. Заборгованості з виплат немає, так як останнім днем виплат допомог за січень вважається 31.01.2022.

         Інформацію просимо надіслати в старостинські округи для розміщення на інформаційних стендах та в місцях, в яких часто збираються люди.

 

З повагою,

начальник управління                                                           Валентина СКИБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень