Виплати за березень будуть вчасно

Дата: 04.03.2022 09:56
Кількість переглядів: 243

             Управління соціального захисту населення просить провести інформаційну роботу серед жителів вашої громади щодо виплат різних видів державної соціальної допомоги у березні 2022 року. А саме, просимо розмістити інформацію в місцях, які найбільше відвідують люди та забезпечити роз’яснювальну роботу спеціалістами структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

Шановні жителі Золотоніського району

( в т.ч. колишніх Чорнобаївського та Драбівського районів) , які є

отримувачами пільг допомог та субсидій.

Просимо вас зберігати спокій та не панікувати. Держава піклується про вас і в такий складний для неї час. На сьогодні забезпечено можливість для кожного з вас отримати належні йому соціальні виплати ( пільги, допомоги, субсидії), не дивлячись на воєнні дії. Нарахування зазначених допомог здійснені в повному обсязі. Як зазначила міністр соціальної політики Марина азерна «Фінансовий ресурс є, залишається питання виплат».

          Національний банк України повідомив, що система електронних платежів та безготівкових розрахунків працює. Всі банки забезпечать отримання виплат на особові карткові рахунки.

          Також здійснюватимуться виплати через АТ «Укрпошта» згідно графіків. Для осіб, які виїхали з небезпечних місць і, які отримували допомогу через відділення Укрпошти по місцю їх реєстрації, є можливість отримати виплати за фактичним місцем проживання грошовим переказом без відкриття рахунку. Для цього потрібно звернутися до Контакт-центру Укрпошти за номером телефону 0 800 300 545 та, обравши розділ «Пенсії, соціальні виплати та субсидії», повідомити про необхідність отримання грошової допомоги за іншою адресою.

         Сьогодні 03.03.2022 на особові карткові рахунки банками будуть зараховані кошти отримувачам пільг та субсидій. Виплати соціальних допомог планується здійснювати з 7 по 10 березня 2022 року. Про надходження коштів буде повідомлено додатково.

 

Дякую за співпрацю, з повагою

начальник управління                                             Валентина   СКИБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень