Ситуація у Гельмязівській громаді

Дата: 17.03.2022 11:12
Кількість переглядів: 230

Сьогодні 22 день війни, коли російська нечисть переступила поріг нашої домівки. За одну добу українці стали потужною європейською нацією. Всі установи, організації та підприємства Гельмязівської сільської громади всіх форм власності, ФОПи, прості жителі села стали на тиловий захист України.

Саном на сьогодні ситуація в наші громаді стабільна. Життєдіяльність сіл громади підтримується у звичайному режимі. Всі об’єкти інфраструктури і зв’язок функціонують у звичному руслі.

Оперативний штаб на чолі із сільським головою працює цілодобово. Функціонує гаряча лінія. На варті постійні підрозділи оборони .

На 16 березня 2022року відділом ЦНАПу було зареєстровано понад 600 внутрішньо перемішених осіб. За останні дні Гельмязівська сільська рада стала міграційним центром евакуйованих мирних жителів із постраждалих районів України: Чернігова, Харкова, Сум, Києва. Підставивши дружнє плече, допомагаємо усім, чим можемо: годуємо людей, заправляємо автобуси, один із яких передали на потреби територіальної оборони.

Завдяки Вашій небайдужості, неодноразово формували та відправляли гуманітарну допомогу для наших захисників. Вся зібрана допомога надійшла за призначенням.

Підставили своє плече і жителі сіл громади, організовані старостами, проводиться переробка м’яса на тушонку та переробка молока для потреб армії.

Громада турбується про своїх малозабезпечених верств населення, в такий тяжкий час видаються молочні суміші та засоби гігієни для дітей, проводиться безкоштовна видача молока. На базі сільської ради надається гуманітарна допомога у вигляді дитячих речей .

Тримаємося і пам’ятаємо, будь яка ваша посильна допомога слугуватиме великій меті нашого народу - перемозі. Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень