Гігієнічні знання - основа здорового способу життя

Дата: 20.07.2023 14:42
Кількість переглядів: 52

Мета гігієнічного навчання - формування гігієнічної поведінки кожного з нас, яка спрямована на збереження здоров'я і життя. Саме власні знання та їх застосування на практиці є одним із запобіжних чинників у профілактиці небезпечних подій у житті кожного та на роботі. Сучасне законодавство передбачає обов’язкове проведення гігієнічного навчання (стаття 21 Закону України „Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, стаття 11 Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" ,  стаття 10 "Основ законодавства України про охорону здоров'я", стаття 48 Закону України „Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”).

Золотоніський районний відділ Державної установи «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України»  проводить гігієнічне навчання з питань дотримання санітарно-гігієнічних вимог,  профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, у т. ч. організації дезінфекційних заходів, виконання правил із санітарного утримання об’єктів усіх форм власності тощо.

Професійна гігієнічна підготовка проводиться для персоналу, який приймається на роботу та працює постійно. Навчання проводиться як групове так і  індивідуальне. За результатами курсового гігієнічного навчання видається довідка/протокол встановленого зразку та ставляться відповідні відмітки.

Для зручності осіб, що потребують навчання, можливе його проведення безпосередньо за місцем знаходження закладу у зручний для працюючих час.

Обізнаний, навчений персонал – запорука створення благополуччя для населення.

Консультація, подання заявок та оформлення договорів здійснюються за адресою:  Черкаська обл.., м. Золотоноша, вул.І. Григоровича-Барського, 10.

Золотоніський районний відділ Державної установи «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» повідомляє, що гігієнічне навчання здійснюється на договірних умовах. Вартість визначена у Переліку платних послуг та тарифах (прейскурантах) на платні послуги, затвердженому наказом Державної установи «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» 76 від 24.02.2023р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень