Людина для Людини: історії соціальних працівників, які надихають

Дата: 15.11.2023 15:47
Кількість переглядів: 56

До Дня соціального працівника, який відбудеться 5 листопада, Міністерство соціальної політики спільно з Нацсоцслужбою та за підтримки Координаційного центру сімейного виховання та догляду дітей запускає спецпроєкт “Людина для Людини”.

Задача цього проєкту розкрити важливість професії соціального працівника, адже саме вони дбають про людей, які опинилися в складних життєвих обставинах. 

Якщо ви соціальний працівник або знаєте історію соціального працівника, запрошуємо вас поділитися історією. Ось декілька пунктів, які можна розкрити:

  • Виклики та перемоги: розкажіть про виклики, з якими ви зіткнулися, і як ви їх подолали. Поділіться історіями про ситуації, де ваша робота змінила життя людини краще.

  • Особистий досвід: розкажіть, які моменти в роботі найбільше вас вразили і як ці моменти вплинули на вас. Які відчуття вони викликали?

  • Поділіться мотивацією: розкажіть, що надихає вас продовжувати цю важливу роботу. Які моменти надихнули вас пишатися тим, що ви робите?

  • Поради для інших: які поради ви маєте для тих, хто має намір обрати соціальну сферу як свою професію? Які якості допомагають вам у вашій роботі?

Можливо, саме ваша розповідь стане поштовхом для інших обрати цю професію, адже кожен із спеціалістів має свій унікальний досвід.

Посилання на форму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень