Відбулася зустріч

Дата: 29.03.2024 13:43
Кількість переглядів: 46

28 березня 2024 року о 11 год в приміщенні Гельмязівської сільської ради за участю відділу праці та соціального захисту населення та КУ «ЦНСП» виконавчого комітету Гельмязівської сільської ради відбулася зустріч  для родин військовослужбовців на базі ГО «10 квітня» та Черкаського обласного центру соціальних служб на тему: «Два світи в одній родині. Як зрозуміти один одного». Зустріч розпочалася з представлення наших гостей першим заступником сільського голови Євгенієм Озірським. Також на зустріч була запрошена начальник управління соціального захисту населення Золотоніської РВА Валентина СКИБА, яка надала роз’яснення на актуальні питання родин військовослужбовців.
        Коли близька людина йде на фронт — це стрес для всієї родини. Страх утрати, постійні тривога і втома — усе це накопичується, виснажує і може призводити до порушень ментального здоров’я.
       Війна змінює всіх, тож після повернення військових додому налагодження стосунків у родині стає випробуванням — у колі близьких ветерани отримують необхідну для відновлення підтримку або ж опиняються в ситуації нерозуміння та взаємних звинувачень.
     В умовах сьогодення дана тематика є вкрай актуальною та необхідною, тому завдання таких заходів навчити родини військовослужбовців нетравматичному спілкуванню та збереженню ментального здоров'я.
        Роз’яснення та поради надавала  психолог та травмотерапевт Наталія МИСАН, яка пояснила використання емоцій, підходів та ресурсів, які допоможуть дбати про внутрішній стан наших захисників та їхніх родин.
    Загалом, зустріч проведена психологинею Наталією МИСАН надала можливість пропрацювати травматичні ситуації, висловити емоції та відчуття. Робота відбулася в приємній атмосфері, яка сприяла формуванню позитивного емоційного клімату та емоційного відновлення. 
     Робота з родинами військовослужбовців продовжується! Всі хто бажає можуть долучитися до наших  зустрічей. За попереднім записом звертайтесь до відділу праці та соціального захисту населення.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису   Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень